Διαβάσατε το καινούριο τεύχος του Woman's magazine;

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ισπανία - Ολλανδία

στο Woman's Mundial

Ισπανία
720.000 ευρώ θα πάρει κάθε παίχτης της εθνικής της Ισπανίας, αν η ομάδα γυρίσει στη χώρα με το κύπελλο. Πάντα ο λαός είναι γενναιόδωρος όταν πρόκειται για εθνικά ζητήματα!
Μήπως και οι Έλληνες δεν δώσαμε 300.000 δολάρια προίκα στο Χουάν Κάρλος για να πάρει τη Σοφία και δεν πληρώσαμε 2.800.000 δραχμές για το βασιλικό (στην κυριολεξία) γάμο; Τότε, το '62, που κάτι αλήτες φώναζαν "Προίκα στην παιδεία και όχι στη Σοφία".

Ολλανδία
Οι Ολλανδοί δεν νοιάζονται για την κούπα. Όχι μόνο επειδή ήδη κατέκτησαν μία στο μίνι μουντιάλ που διοργάνωσαν με ομάδες από ημίγυμνες γυναίκες, αλλά και γιατί έχουν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον πλανήτη (μέχρι και τη μέρα της γιαγιάς γιορτάζουν)! Κι έτσι, έχουν καλές αναμνήσεις όταν ντύνονται στα χακί και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα τους για να βασανίσουν κακούς σε κάθε γωνιά του κόσμου.
http://womaninblogs2.blogspot.gr/search/label/Woman%27s%20mundial

6 σχόλια:

  1. Αλεξάνδρα κατ' αρχάς η ιδέα σου να προσεγγίσεις μ' αυτό τον τρόπο τους αγώνες του μουντιάλ είναι εξαιρετική!Δίνει την ευκαιρία να δούμε και κάτι διαφορετικό και κάτι παραπάνω για αυτά τα κράτη,που σίγουρα μας ενδιαφέρει!
    Θα σταθώ ιδιαίτερα στο κομμάτι της Ισπανίας!Μα πραγματικά δε μπορώ να διανοηθώ-όπως και για την Αγγλία φυσικά-ότι μια χώρα του 2014 έχει ακόμα βασιλεία!Και φυσικά είχαμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας!Γιατί μπορεί ο λαός να πεινούσε,αλλά ο βασιλικός γάμος ήταν πρώτη προτεραιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελιά - ελιά και κώτσο βασιλιά!!! Και για να το προχωρήσουμε και λίγο: η χλιδή και το στυλ των βασιλικών οικογενειών έχουν πια αντικατασταθεί με αυτά των διασήμων, παρακολουθούμε την πλούσια ζωή τους τη στιγμή που δεν έχουμε να φάμε...
      Σ' ευχαριστώ για το πέρασμα!

      Διαγραφή
  2. καλησπερα φιλη μου!
    θα συμφωνησω με το σχολιο της επανω φιλης!
    κανεις εξαιρετικη δουλεια με τα ποστ των αγωνων!
    μπραβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλεξάνδρα μου πραγματικά ζωγραφίζεις!
    Καταπληκτική η ιδέα σου να θίγεις σοβαρά ζητήματα κατά αυτόν τον τρόπο!
    Εύγε !!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ζωγραφίζω έστω κι έτσι (γιατί το δικό σου τρόπο, Αριστέα, δεν μπορώ να τον πλησιάσω), κάτι είναι!!!
      Πολλά φιλιά και από μένα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.