Διαβάσατε το καινούριο τεύχος του Woman's magazine;

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο γυρισμός



Επιστρέφουμε μαζί
εκεί που ποτέ δεν υπήρξαμε, μα κάποτε ονειρευτήκαμε,
εκεί που κάποτε υπήρξαμε, στη χαρά και την αγάπη.
Για πόσο ακόμα; Πάντα θα φυτρώνει η ανάγκη να επιστρέψουμε στα γνωστά, χωριστά, λημέρια μας. Την ποτίζουμε με τις αντιφάσεις, τους φόβους και τις αγιάτρευτες πληγές μας, που επιστρέφουν σαν το δολοφόνο στον τόπο του εγκλήματος.


Δυο φυλλαράκια. Πότε έρμαια του αδίστακτου αέρα, πότε κουρσάροι των πιο όμορφων ανθών. Επιστρέφουμε στο κλωναράκι μας κάθε βράδυ. Το φροντίζουμε με την ευχή να μας αντέξει τώρα που απλώνουμε ρίζες και δυναμώνουμε. Τώρα που γινόμαστε δυο φιλαράκια.
Πάντα και σ' ολα ο γυρισμός. Στις ματαιώσεις και τους εγωισμούς, στις ευτυχισμένες στιγμές και τα αξέχαστα γέλια.
Καλό μας γυρισμό, φι(υ)λ(λ)αράκι μου. Πάντα θα εύχομαι να επιστρέφουμε στο μέλλον που μαζί ονειρευτήκαμε.

10 σχόλια:

  1. Πανέμορφο! :D Ειλικρινά, είχα μία μεταμεσονύκτια συζήτηση για την αληθινή φιλιά και με άγγιξε η σύμπτωση του κειμένου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν αξιζει τον κοπο..!
    καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει, αλλά για να πω και την αμπελοφιλοσοφία μου, ένας άνθρωπος πάντα αξίζει τον κόπο... ακόμα κι αν απογοητευτείς.

      Διαγραφή
  3. Ήρθα με την διάθεση να σε πειράξω για το μπρόκολο αλλά διάβασα την νέα ανάρτηση ακούγοντας και τον μέτοικο και η διάθεση έγινε ποιητική..πράγματι επιστρέφουμε εκεί που ονειρευτήκαμε γλυκιά μου φίλη..μας προσγειώνει όμως το σκληρό "σήμερα"αυτό που μας επιβάλλουν κάποιοι άλλοι..αυτοί που μας προδίδουν τα όνειρα,αυτοί που μας βιάζουν την καθημερινότητα..όλοι αυτοί που δεν είναι άξιοι για ένα χαμόγελο..αυτοί που προσπαθούν να μας κλείσουν στα σκοτάδια τους..όμως επειδή υπάρχουν πάντα αστεράκια που λάμπουν ας ακολουθήσουμε κάποιο απο αυτά που θα μας δίνει φως και θα μας σβήνει λίγο το γκρίζο..μαγεία ο χώρος σου..για άλλη μιά φορά!!Υ.Γ..το μπρόκολο να φανταστείς δεν λείπει ποτέ απο το ψυγείο..και επειδή με έχουν πάρει όλη είδηση μου φέρνουν και μπρόκολα απο τους τόπους καταγωγής τους..ειδικά απο την Ζάκυνθο -όπου κατάγεται ο σύζυγός μου- όταν έρχονται συγγενείς είναι το πρώτο που μου έρχεται σαν δώρο..φιλάκια για την ώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι προνοητική, Kate!
      Θα είναι εύκολο να σε εντοπίσει κανείς... από τη μυρωδιά!!!
      Σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια κι ανταποδίδω με μια ευχή: να μη σβήσουν ποτέ τα αστεράκια σου.

      Διαγραφή
  4. Χαίρετε!
    πολύ όμορφο το κείμενό σας!
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχετε ένα βραβειάκι, αν θέλετε μπορείτε να περάσετε να το πάρετε!

    Καλό σας βράδυ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, δεν εμφανίζεται το ιστολόγιό σας. Συγκεκριμένα, με κλικ στο Lia, ο blogger ενημερώνει πως το προφίλ δεν είναι δημόσιο...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.