Διαβάσατε το καινούριο τεύχος του Woman's magazine;

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Βραζιλία - Κροατία

στο Woman's Moundial

Κροατία


Μπορεί ο Όλι Ρεν να ξενυχτά για να παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις στην Κροατία, με απώτερο σκοπό, λέω εγώ χαριτολογώντας, να αυξήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των επιχειρήσεων (που ήδη ξεπερνούν τα 4,5 δις ευρώ), αλλά ο θεός - καιρός καθόλου δεν συμμερίστηκε την αγωνία του και μεταρρύθμισε νωρίτερα τους κατοίκους της.
Οι παίχτες της Εθνικής δεν μασάνε και πάνε Βραζιλία με το ευφυές σύνθημα "Μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο ότι όσο πιο μακριά βρισκόμαστε από την πατρίδα μας, τόσο πιο δυνατά κλωτσάμε"!!!! Μα, δεν είναι συγκινητικό;

Βραζιλία

Συγκινητική και η κίνηση των τραπεζών της Βραζιλίας να συννενοηθούν με τις πόρνες τις χώρας ώστε να μπορούν να πληρώνονται με πιστωτικές κάρτες. Όλοι ενωμένοι για τον πλούτο των πολυεθνικών και το αιματοβαμμένο όνειρο των φτωχών!

http://womaninblogs2.blogspot.gr/search/label/Woman%27s%20mundial

8 σχόλια:

  1. ειδικα η τελευταια σου παραγραφος τα λεει ολα!!!


    καλημερα φιλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω κι εγώ; τρελαμένη με τη μπάλα η Αλεξάνδρα;
    Καλημέρα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι,χι! Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το άθλημα, αλλά όχι κι έτσι!
      Γεια σου, Αριστέα!

      Διαγραφή
  3. Όσο πιο κάτω πάει μια χώρα, τόσο ευδοκιμεί το ποδόσφαιρο και άλλα τέτοια τινά παίγνια, όλα ξεπουλημένα, σαν τους κυβερνήτες αυτών των χωρών... Φιλώ σε :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέμα και προβληματισμοί που σηκώνουν αρκετή κουβέντα για τον τρόπο που προσεγγίζουμε το θέμα. Δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη γιατί νιώθω να κινδυνεύω να χαρακτηριστώ κάτι σαν ...γκρινιάρης που κουνάω το δάχτυλο στο κόσμο και δεν πρέπει....δύσκολο πράμα δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο το θέμα του μουντιάλ ή κάποιο από τα θέματα των στγκεριμένων χωρών;;; Με μπέρδεψες, Γιάννη!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.